Right of withdrawal

Fortrydelsesret
Hos tp-kjoler.dk tilbydes der 14 dages fortrydelsesret, efter den dag du har modtaget pakken fra os. Det betyder, at du skal inden for 14 dage fra modtagelse, skal oplyse TP Kjoler om, at du ønsker at fortryde dit køb. Denne meddelse skal sende til os via mail: info@tpkjoler.dk.

I din meddelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hos TP-Kjoler.dk tilbydes der 14 dages fortrydelsesret, efter den dag du har modtaget pakken fra os. Det betyder at du skal inden for 14 dage fra modtagelse, skal oplyse TP Kjoler om, at du ønsker at fortryde dit køb. Denne meddelse skal sende til os via mail: info@tpkjoler.dk I din meddelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved returnering
Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv udgifter ved at returnere varen og du bærer selv risiko for varens levering og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Husk at sende din pakke retur, som en forsikret pakke med tracking nummer, da du er ansvarlig for at pakken bliver leveret tilbage til os. Den skal sendes til butikken - ikke til afhentningsteder. Du må ikke sende med DAO, da de efterlader pakkerne uforsvarligt hos os.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du hæfter kun for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungere på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængigt af varens handelsmæssige værdi. Du må afprøve varen men ikke tage den i brug. Da vi hos Tp Kjoler ikke sælger brugte varer, og det er din garanti som kunde ikke at modtage en brugt kjole, anser vi handelsværdien af en brugt kjole som nul, og derfor kan du ikke tilbagelevere din kjole hvis den har været brugt på nogen måde. Det vil sige at den må ikke have været brugt, renset eller vasket.

VIGTIGT
  • Der skal vedlægges en kopi af ordren. Uden dit ordrenummer kan vi ikke refundere pengene.
  • Er der makeup pletter på eller er lynlåsen eller andet gået i stykker under prøvning, tages varen ikke retur.
  • Prismærker må ikke fjernes.
  • Lugter varen af røg eller parfume eller andre stærke lugte kan vi ikke tage varen retur.
  • Ifølge loven har danske net butikker 14 dage til at refundere din penge, men vi gør det så hurtigt som muligt.
  • Bemærk ved retur på Master eller electron kort kan det tage op til 14 dage ekstra - dette har ikke noget med TP Kjoler at gøre, men de betingelser NETS har på disse typer kort.

Når du skal sende dine returvarer
Du skal sende din vare(r) retur, som en forsikret pakke med et trackingnummer - Forsendelser sendt i brevform afvises.

Adresse:
TP Kjoler
Mørksøvej 20
8600 Silkeborg

Returregler i vores fysiske butik i Silkeborg: Bemærk der er ikke er de samme returregler i vores fysiske butik. I vores fysiske butik i Silkeborg giver vi ikke pengene retur, men ombytter gerne din varer indenfor 8 dage. Der er dog ikke bytteret på de special producerede brudekjoler - det er dem med 3-5 måneders levering.

Et tilgodebevis udstedt i butikken er til brug i butikken til varer, som er på lager, og ikke i webshoppen eller varer der skal bestilles hjem. Køber du en kjole, der er betalt med et tilgodebevis bortfalder bytteretten.
Pr. maj 2024 udstedes der ikke længere tilgodesedler - vi tilbyder udelukkende en ombytning.


Reklamationsret
TP Kjoler yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles TP Kjoler indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
TP Kjoler
Mørksøvej 20 DK
8600 Silkeborg

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte TP Kjoler.  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Fyldestgørende informationer følger pakken - kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Hjælp til returnering
Send en kopi af din ordrebekræftelse med din retur pakke eller print nedenstående formular Standardfortrydelsesformular (denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende).

Til Tp Kjoler Mørksøvej 20 8600 Silkeborg:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende ordrenummer:

Bestilt den __________/modtaget den _________________ 
Forbrugerens navn__________________________________ 
Forbrugerens adresse________________________________ 
Forbrugerens underskrift ____________________________
Dato_______________________________________________


TP Kjoler tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl. Tekniske fejl, udsolgte varer, udgåede modeller og mangler ved forsinkelser af leverancer, da vi arbejder med underleverandører.