Brudens mor

Brudens mor kjoler henvender sig til dig som
ønsker en kjole til din datters bryllup, dit sølvbryllup eller 
anden stor begivenhed. Sortimentet består af festlige kjoler
med ærmer og andre eksklusive detaljer. 

Festkjole 3362

2.199,00 DKK

Festkjoler til hele livet

Brudens mor

Festkjoler er til hele livet. Vores kjoler til brudens mor er et sortiment af kjoler, som henvender sig til den modne kvinde. Kjolerne har det tilfælles, at de appellerer til kvinden, som gerne vil se anstændig og præsentabel ud, men samtidig stråle til livets store begivenheder. Uanset alder eller anledning, så har vi hos TP kjoler en festkjole til dig.

Det sker ofte, at vi med alderen får en anden stil. Bevidst eller ubevidst drages vi af en stil, som er mere moden. Måske føler du dig ikke længere komfortabel i en kjole med spaghettistropper, men vil hellere have lidt ærme på? Måske er du ikke længere komfortabel i en kjole, som smyger sig helt ind til kroppen, men ser hellere, at den kun fremhæver taljen eller andre dele på din krop, som du har det bedst med?

Man siger, at skønheden ligger i alderdommen. Med flere leveår på bagen, har du kunnet skrabe mere dybde og visdom med dig. Det i sig selv burde fortjene en fejring. Vores festkjoler er designet til at omfavne skønheden i den modne kvinde. Kjolerne er ideelle til at fremhæve den unikke stil, som alle kvinder besidder. Fra det klassiske snit til moderne detaljer.

I vores store udvalg er kjoler fra Brudens mor sortimentet har du mulighed for at finde den kjole, som netop kan formå at få dig til at føle dig komfortabel, unik og strålende smuk. Vores festkjoler til modne kvinder er ikke kun smukke, men også behagelige at have på. Kjolernes materialer føles lækre mod huden og tillader fri bevægelse. Hver kjole passer og fremhæver dine bedste træk, så du kan føle dig selvsikker og fri til at nyde festlighederne.

I udvalget af Brudens mor kjoler finder du festkjoler, som er præget af tidløse designelementer, der aldrig går af mode. Vælg mellem smukke og klassiske snit, sofistikerede farvepaletter og diskrete detaljer. Kjolerne er skabt til at skabe et elegant og mindeværdigt look, der passer til enhver festlig lejlighed.

Bryllupsgæst som brudens eller gommens mor

Det kan være en jungle at finde rundt i de utal af traditioner, som forbindes med et bryllup. Vi har derfor samlet nogle overordnet tip til dig, der er mor til bruden eller gommen og er i tvivl om, hvad du kan tage på til dit barns bryllup. Det er en god ide at snakke med din datter eller søn og forhøre dig om, hvad de vægter højt til deres bryllup. Ser de gerne, at du som bruden eller gommens mor klæder dig efter de traditionelle normer? Eller betyder det ikke noget for deres kærlighedsfest, hvad du har på af tøj? Vores liste er en guide til dig, der har et barn, som helst ser, du følger de traditionelle anvisninger.

Undgå hvid kjole

En hvid kjole bør hverken bæres af mødrene til bruden eller brudgommen, da denne farve er forbeholdt bruden. Dette gælder for alle gæsterne ved brylluppet. Desuden er det en god ide at undgå farver, som læner sig op ad den hvide. Såsom beige, elfenben, gråhvid og andre lyse pastelfarver. På bryllupsdagen er det brudens tid til at skinne og være i centrum. Det er derfor bedst, hvis gæsterne formår at trædemere i baggrunden for hende.

Undgå sort kjole

Som bruden eller gommens mor bør du også undgå at bære en sort kjole, da farven kan associeres med sorg og alvor. Da brylluppet er en glædelig begivenhed, vil det være et misforstået signal at sende. Hellere klæd dig i andre farver, så du bidrager til at holde den festlige stemning. Er du mest til de mørke farver, kan du alternativt bære farverne navyblå, mørkegrøn eller lilla.

Skab sammenhæng mellem din kjole og brylluppet

Du bør vælge en kjole, som komplimenter brylluppets overordnede stil. Er dit barns bryllup formelt og involverer gulvlange kjoler til bruden og brudepiger, bør du være tro mod deres stil og ønsker og derfor vælge en kjole af mere formel karakter. Hvis brylluppet er mere afslappet, kan din kjole følge denne stil, men den skal stadig være stilfuld, præsentabel og passende til begivenheden. Har bruden derimod valgt en mere simpel brudekjole, kan det være en god ide, at du gør det samme. Gå efter et mere enkelt og simpelt udtryk.

Generelle råd til kjolen

Det er vigtigt at huske, at brylluppet handler om bruden og brudgommen. Derfor bør du vælge en kjole, der er elegant uden at være overdådig. For at undgå at overdøve bruden er det en god ide at iklæde dig i en kjole, som har et enkelt og rent design. Lad være at bruge for mange smykker og overdrevent tilbehør. Når det så er sagt, så husk, at du gerne må overdøve de andre gæster. Vis stolt, at du er mor til bruden eller brudgommen. Det er tilladt for netop dig at overdøve de andre gæster til brylluppet.

Elegance og enkelthed

Forlæng det foregående råd ved at vælge en kjolestil, der er enkelt og elegant. Hvis brylluppet finder sted i en kirke, er det vigtigt at vælge en mere beskeden stil, som respekterer religiøse traditioner. Undgå f.eks. dybe halsudskæringer, der kan virke uhensigtsmæssige i en kirke.

Kom forbi TP Kjoler og lad os hjælpe dig

Hos TP kjoler forstår vi, hvor vigtigt det er, at finde den perfekte kjole. Vi har kyndigt personale, som står klar til at hjælpe og rådgive dig. Om du har brug for vejledning til kjolevalg i forhold til kropstype eller begivenhedens tema, så kan vi hjælpe dig. Vi ønsker, at du får en behagelig shoppingoplevelse, som gør, at du ender med at vælge en kjole, der bidrager til at du kan føle dig selvsikker og strålende på din store dag. Kom forbi den fysiske butik i Silkeborg. Her bugner stativerne med et kæmpe udvalg af festkjoler. Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole, så du kan føle dig smuk og godt tilpas. 


OBS: Der er et begrænset udvalg i butikken. Kontakt butikken hvis du ønsker at vide om en vilkårlig kjole er til rådighed i butikken.