Bridal accessories

Complete your bridal look with our large selection of bridal veils, 
bridal belts and bridal shoes, so you will feel
like the most beautiful bride in the world.
Brudesko_TP_Kjoler
Brudeslor_tp-kjoler
Brudebaelter-tp-kjoler
Harpynt-tp-kjoler_e173612b-f7da-4022-a877-f20a5caf21eb

Do you feel that your bridal look is missing the very last touch?
- Then we recommend completing the look with bridal accessories

Her finder du alt, hvad du behøver for at fuldende dit bryllupslook med elegance. Uanset hvilken stil du drømmer om, har vi de perfekte brudeslør, brudebælter og brudesko til at fremhæve din skønhed og personlighed på den store dag. 


Brudeslør: 

Et brudeslør er det ultimative symbol på romantik og tradition. Vores omhyggeligt udvalgte kollektion af brudeslør kommer i forskellige længder og stilarter, der passer til enhver brud. Vælg mellem enkelte slør, der tilføjer elegance til dit look, eller mere udsmykkede slør med perler, glitter, blonder og broderier for en sofistikeret touch. Uanset om du drømmer om et traditionelt, katedral-længde slør, eller et kort og bølgende slør, finder du det perfekte slør til at fuldende din brudekjole og give dig den magiske fornemmelse, du altid har ønsket dig. 


Brudebælter: 

Ønsker du at tilføje en ekstra detalje til din brudekjole? Vores brudebælter er designet til at fremhæve din talje og give din kjole et unikt præg. Vores udvalg omfatter bælter med perler, krystaller og andre udsmykninger, der skaber et iøjnefaldende og glamourøst look. Uanset om du ønsker at tilføje et strejf af vintage-charme, boheme-vibe eller moderne elegance, vil vores brudebælter skabe det perfekte udstråling til din kjole og din personlige stil. 


Brudesko: 

At finde de rigtige sko til din bryllupsdag er afgørende for at kunne danse hele natten væk uden ubehag. Vores brudesko er ikke kun smukke, men også behagelige at have på, så du kan føle dig selvsikker og strålende hele dagen. Vælg mellem en bred vifte af stilarter, hælhøjder og materialer, der passer til dit bryllupstema og dine præferencer. Fra klassiske stiletter til komfortable brude- sneaks og elegante sandaler finder du skoene, der får dig til at føle dig som en sand prinsesse, mens du træder ned ad kirkegulvet. 

Come for a FREE bridal accessory appointment

Medbring din smukke brudekjole til en brudetilbehørs booking, og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte brudetilbehør. Vi afsætter 30 min i et privat bruderum, hvor du med din egen brudekonsulent, vil blive rådgivet og vejledt til det smukkeste tilbehør der vil gøre din bryllupsdag uforglemmelig og ekstraordinær. 

Vi glæder os til at være en del af dit mest specielle øjeblik!