Party dresses

See our large selection of party dresses for every taste. 
If you are going to a wedding, party or similar, you can find the perfect party dress with us. 
We have different styles and fits, so you can find the perfect dress just for you. 
Havfrue_festkjoler_TP_kjoler
A-line_festkjoler_TP-kjoler
Taetsiddende_festkjoler_tp_kjoler
festkjoler_med_aermer-tp-kjoler
Korte_festkjoler-tp-kjoler

Find your party dress in our large selection

The party dress

Hos TP kjoler finder du et stort udvalg af smukke og elegante festkjoler. En festkjole kan bruges til mange anledninger og er derfor en essentiel del af enhver kvindes garderobe. Skal du på romantisk date? Til en festlig fødselsdagsfest? Eller vil du gerne være ekstra fin i anledningen af en gallafest eller et bryllup? Så kan en festkjole være med til at gøre oplevelsen til en uforglemmelig og helt speciel dag.

Vores festkjoler findes i et væld af forskellige stilarter, iøjnefaldende farver, klassiske modeller og særprægede snit. Hvis du går all in på elegance, så er en festkjole det ideelle valg. De lange festkjoler er smukke, glamourøse og imponerende. Ønsker du en mere moderne og unik festkjole, så er en asymmetrisk festkjole et spændende valg. Her vil detaljer og udskæringer medføre til, at du opnår et interessant look, hvor kjolen skiller sig ud fra det traditionelle snit.

Uanset hvilken kjole, du vælger, så er det vigtigt at huske, at tilbehøret spiller en væsentlig rolle i at fuldende dit look. Et par elegante hæle, en smuk clutch-pung og glitrende smykker kan løfte kjolen til et helt andet niveau. Hos TP kjoler slår du dørene op til et slaraffenland af festkjoler og tilbehør til kjolerne. Fra skinnene satin, glitrende perler, lækre stiletter, unikke tasker, elegante blonder og bløde chiffon stoffer – Vi har noget for enhver smag, alder og begivenhed.

The cocktail dress

Bliver du inviteret til en begivenhed og der i invitationen skrives, at dresscode er enten cocktailkjole eller festkjole, så kan tvivlen opstå. For hvad er forskellen? Cocktailkjolen er et populært valg blandt mange. Og med rette. 

Cocktailkjolen er mindre formel og elegant end festkjolen. Den er derfor det oplagte valg til dig, som gerne vil være flot klædt, men går efter et mere afslappet look end festkjolen. Cocktailkjolen er ideel til de mindre formelle begivenheder. Som f.eks. En firmafester, receptioner og cocktailparties. Kjolerne er normalt knælange eller lige over knæet. De findes i et væld af farver og snit. Men fælles for dem alle er, at du har mulighed for at pifte din cocktailkjole op, hvis du vil benytte den til en mere festlig og formel lejlighed. F.eks. med et par flotte stiletter eller funklende smykker. Ligeledes kan kjolen tones ned, hvis du skal have den på til en mere afslappet anledning. Her kan du vælge at iføre dig et par sneakers og en kort jakke sammen med din cocktailkjole. Cocktailkjolen giver dig mulighed for at vise lidt hud og føle dig sexet og sofistikeret på samme tid.

Party dress vs. gala dress

Når man bliver inviteret til fest, galla, bryllup og lignende dukker spørgsmålet ofte op: Hvor fin skal man være? Mange overvejer om de skal have en festkjole på eller om gallakjolen i stedet er det oplagte valg. Men hvad er forskellen egentlig på en festkjole og en gallakjole?

1. Anledning
- Festkjole: En festkjole spender generelt til en større kategori, da den kan bruges til forskellige festlige begivenheder. Fra fødselsdagsfester, jubilæer, bryllupper, cocktailfester og andre semi-formelle til formelle sammenkomster.

- Gallakjole: En gallakjole er det oplagte valg til mere formelle anledninger såsom gallamiddage, velgørenhedsbal og lignende begivenheder. Men også til bryllupper der bliver afholdt på slotte, herregårde og ligndende. Kjolen bæres normalt til mere ceremonielle og stilfulde arrangementer.

2. Dresscode
- Festkjole: Festkjoler har typisk en lidt mere afslappet dresscode sammenlignet med gallakjoler. Det betyder ikke nødvendigvis, at festkjoler er mindre elegante, men de tillader ofte større variation i stil og design.

- Gallakjole: Gallakjoler er forbundet med en mere streng dresscode. De er traditionelt mere formelle og sofistikerede i udtrykket, og der forventes ofte, at gallakjolen følger visse etiketteregler, såsom længden og snittet.

3. Design og stil
- Festkjole: Festkjoler kommer i et bredt udvalg af designs og stilarter, hvilket giver dig mulighed for at vælge en kjole, der passer til din personlige smag og stil. Du kan finde alt fra korte cocktailkjoler til lange kjoler med forskellige ærmelængder og udskæringer.

- Gallakjole: Gallakjoler er ofte mere overdådige og glamourøse i designet. De kan have detaljerede broderier, perler, pailletter og luksuriøse stoffer. Længden er typisk lang, og gallakjoler har en tendens til at følge en mere klassisk og elegant stil. Uanset om du vælger en festkjole eller en gallakjole, er det vigtigt at tænke på den specifikke begivenhed og dresscode for at sikre, at du passer ind i arrangementet og føler dig fantastisk til den særlige lejlighed.