Alle plus size kjoler

Se vores udvalg af smukke plus size kjoler. 
Alle fortjener at føle sig smukke til enhver anledning, og med vores store udvalg er der noget for enhver smag.

Vores brudekjoler kommer i størrelser op til 5XL. 

Luna lace navy

1.499,00 DKK

Plus size brudekjole

Vi ved at det kan være svært som plus pige, at finde en kjole som man elsker, føler sig smuk i og som samtidigt sidder godt.
For plus size-brude kan valget af en brudekjole være en spændende, men også udfordrende proces. 

Vi har derfor valgt at have et bredt sortiment af plus size kjoler i forskellige pasforme, så alle har mulighed for at finde en brudekjole, som er designet til at fremhæve og omfagne de smukke kurver ens krop kan have. 

Vores tips til at finde den perfekte plus size brudekjole

Når man skal finde den helt rigtige brudekjole, er der nogle ting man bliver nødt til at overveje inden man går i gang med at prøve kjoler. 

1. Vær realistisk i dine forventninger
Jo større budget til din brudekjole, jo større udvalg. Plus size kjoler koster generelt en smule mere, da der typisk skal bruges flere materialer til at lave kjolen. Derudover er det vigtigt at huske at alle kroppe er forskellige, og at det ikke nødvendigvis er alle pasformer som passer til din krop. Derfor anbefaler vi altid at man prøver brudekjoler med forskellige pasformer og snit. 

2. Lav de rigtige overvejelser inden du begynder at lede 
En korrekt pasform er afgørende for, at du føler dig godt tilpas og selvsikker i din brudekjole. Plus size brudekjoler er designet med ekstra stof og skræddersyet til at passe og fremhæve kurverne på en smigrende måde. Men derfor skal man stadig gøre sig nogle overvejelser. "Skal min brudekjole have slæb?", "Passer den til mit bryllup?" og "Skal jeg gå all in eller holde mig mere afslappet?" er alle sammen overvejelser man skal gøre sig. Et slæb en fantastisk smukt, men vejer også en del og skal bæres rundt på til festen bagefter - så man skal overveje om dette er noget, man kan affinde sig med. 

Hos TP kjoler anbefaler vi altid at man vælger en kjole, hvor man føler sig smuk, men også er komfortabel i, da kjolen skal bæres i mange timer. 

3. Lær de forskellige kjoletyper at kende
Brudekjoler kommer i mange forskellige pasformer, som flatterer på forskellige måder. Man skal overveje om man ønsker en stramsiddende model - som en havfrue eller en trompet, eller om man er mere til brudekjoler i A-linje snit eller ballgown. 

Når man har den generelle pasform kan man begynde at kigge detaljer, som om kjolen skal være klassisk, moderne, romatisk eller andre ting, som om den skal være stropløs, have et ærme eller om en strop er nok. 

4. Prøv forskellige typer kjoler
Nu har vi jo skrevet meget tydeligt at det er godt at have gjort sig nogle overvejelser inden man begynder at købe brudekjoler. Men man skal også være åben for at prøve kjoler og pasformer, som man ikke havde overvejet. Vi ser ofte at vores brude kommer med en ide om hvad de ønsker, for så at forlade butikken med noget helt andet. 

Book en brudekjoleprøvning 

Vi anbefaler altid at man booker en brudekjoleprøvning hos os, da det ofte hjælper med at afklare ens ønsker og behov. 
Med en brudekjole prøvning kan man prøve de forskellige typer brudekjoler, og vi kan vejlede og hjælpe i forhold til pasform og størrelse. 

Husk det ikke er alle kjoler vi har online som vi har i butikken, men vi har et snit med forskellige pasforme, snit og stilarter.