Brudetilbehør: Camilla Carstensen

Inden sin brudekjoleprøvning forelskede Camilla Carstensen sig i en brudekjole, som hun fandt på TP Kjolers webshop. Det var hendes drømmekjole, der passede perfekt til hendes bryllupslook og til de smykker, hun vidste, hun skulle bære på den store dag.

Hvad var dine overvejelser af tilbehør til din brudekjole?

Jeg vidste ret tidligt, at jeg gerne ville have noget turkis i mit tilbehør, da det er min yndlingsfarve, samt at jeg ville have rød læbestift på. Derfor skulle mit tilbehør kunne passe til rødt, og jeg ville på en eller anden måde inkorporere noget turkis. Jeg vidste også, at jeg gerne ville have en kjole, som ikke var højhalset eller med lange ærmer, da jeg ret tidligt også vidste, at jeg ville bruge min mormors halskæde til brylluppet som noget “gammelt”. Udover de køb og overvejelser valgte jeg ellers at lade de resterende valg omkring tilbehør afhænge af hvilken kjole jeg fandt.

1_d4ba07c6-f32f-436e-bb82-dd19cc09461a
5_b9a758ab-9945-4332-98a4-8dd7c0bbcbbb

Hvad bestod dit brudelook af?

På min bryllupsdag havde jeg et hårbånd med metalblomster i turkise, hvide og blå farver med guldfarvet metal som bindeled. Det parrede jeg sammen med en ægte guldhalskæde som stammer fra min mormor, samt nogle perleøreringe jeg havde fået af min svigermor. I forhold til sko valgte jeg at lave en investering og købe et par Louboutin sandaler i nude med gulddetaljer og den klassiske røde sål.


En måned inden bryllppet var jeg så uheldig at forstuve min ene ankel, så jeg frygtede faktisk at jeg ikke kunne bruge mine nye sko! Men heldigvis fik jeg en tidlig tid hos en fysioterapeut og fik øvelser, så min ankel var nærmest helet komplet til brylluppet. Jeg kunne dermed nøjes med at bruge sneakers som skiftesko, da vi skulle gå fra vielsesstedet til festlokationen samt da mine fødder var blevet naturligt trætte i slutningen af aftenen.

Hvornår købte du dit tilbehør?


Jeg fandt hårpynten tidligt, faktisk som noget af det første. Det skyldtes at jeg tidligt faldt over det, og da det er lidt begrænset hvad du kan finde af turkis hårpynt uden at det, efter min smag, bliver for voldsomt, købte jeg det allerede tæt på et år før brylluppet, da jeg vidste det SKULLE være det hårpynt.

Mine sko fandt jeg dog først efter jeg havde købt min kjole. Jeg havde ikke planlagt at købe dyre sko, men fordi det var muligt at finde en kjole til favorabel pris hos TP Kjoler, uden at skulle gå på kompromis med udseendet (jeg endte med at købe den kjole, jeg forelskede mig i på webshoppen, inden min prøvning), tillod jeg mig selv at lave en investering og købe dyre sko, da det også ville være muligt at kunne bruge dem til andre lejligheder. Jeg købte mine sko omkring seks måneder før brylluppet.

3_34b02845-7f85-4520-8983-fde1ebd53646
7_c550a09c-751a-4747-ab68-da6a971d12c0

Bruger du noget af tilbehøret efter jeres bryllup?

Mine Louboutin sko har jeg brugt en enkelt gang siden mit september-bryllup. Siden har der ikke været oplagt vejr til at tage dem ud igen, men jeg glæder mig til at få dem brugt til fremtidige fester og sommerlige lejligheder, når vejret bliver bedre. De var klart den største investering til mit look, så de skal helt klart bruges igen!