Brudetilbehør: Mia Møller

Mia Møller var forbi TP Kjoler og finde sin drømmebrudekjole kort tid inden sit bryllup. Der var en kort deadline til hendes bryllup, og her fortæller hun, hvordan hun hurtigt kom i mål med at finde sit brudelook uden at gå på kompromis med sine ønsker.

Hvad var dine overvejelser af tilbehør til din brudekjole?

Hele vores bryllup blev planlagt på lidt over 2 måneder, da et tæt familiemedlem fik konstateret uhelbredelig kræft. Derfor gik jeg meget op i, at alt skulle være budgetvenligt, da vi ikke havde sparet op til brylluppet. Det var også derfor jeg valgte TP Kjoler, da man kan få så smukke ting, til en overkommelig og fair pris. Jeg kan godt lide et simpelt look, men hvor der stadig gerne må ”ske lidt”, uden at det bliver for meget. Jeg havde derfor valgt en flot, simpel, tætsiddende kjole, hvor der både var lidt blonder og ”glimmer” i. Kjolen skulle ligesom være midtpunktet. Det var derfor vigtigt for mig at sko, slør og smykker ikke skulle være alt for voldsomt at kigge på.


Men samtidig var jeg også meget bevidst om, at ens bryllupsdag kun er noget, man (forhåbentligt) oplever én gang i livet, så derfor skulle alle mine drømme og visioner stadig føres til dørs. Det blev bare på den budgetvenlige måde. Det skulle også være praktisk samtidig, så sløret skulle ikke være for langt eller fylde for meget, og skoene skulle være nogle, jeg kunne holde ud at have på en hel dag/aften. Vi går ikke så meget op i de der klassiske traditioner, så det der med at der skal være noget blåt, nyt og gammelt, gik vi ikke op i. Jeg prioriterede at vælge de ting, som jeg syntes var flotte og ville passe godt til mig.
4
1_bb87767b-8ab6-4952-b18e-71ecdda4e2a4

Hvad bestod dit brudelook af?

Min smukke kjole stylede jeg med et kort, simpelt slør, som den søde ekspedient fandt i TP-Kjoler. Udover det, bestod mit look af hvide, åbne stilletter fra Tamaris, og smykkerne fik jeg lavet hos en lokal smykkedame i Varde, hvor jeg bor. Jeg havde et ønske om store, hvide perler, og det formåede hun at lave lige som jeg drømte om. Mit hår var halvt opsat med en blanding af fletninger og snoninger, og i fletningerne havde min frisør sat runde, hvide perler i, for at fuldende mit hvide/perle look.

Hvornår købte du dit tilbehør?


Kjole og slør fandt jeg 1,5 måned før brylluppet, og jeg kunne få det med hjem med det samme. Skoene havde jeg fundet allerede inden, jeg vidste nemlig at jeg ville køre den simple stil med dem, så derfor ville de passe til alt. Smykkerne fandt jeg via Instagram, hvor smykkedamen havde lavet et opslag med nogle, der mindede om det jeg havde ønsker om. Jeg kørte derfor ud til hende og fik beskrevet hvad jeg ønskede, og hun sammensatte det med det samme og gav mig det med hjem efter et kvarter. Det tog mig nok 3 ugers tid at samle alt til mit look – både kjole, slør, smykker, sko, håraccessories osv. Det var ca. en måneds tid inden brylluppet.

6
8

Bruger du noget af tilbehøret efter jeres bryllup?

Jeg bruger min halskæde hver dag og bruger mine øreringe ved lejlighed. Jeg er normalt ikke en ”stilet-pige”, så jeg går ikke rigtigt i stilletter, men jeg har gemt dem, til hvis jeg en dag skal til en finere fest. De ville passe perfekt til et sommer-bryllup med en fin sommerkjole til.