Den gode brudekjoleprøvning

Læs hvordan vores brudekjoleprøvning forløber og hvilke råd der kan være med til at gøre oplevelsen med at finde drømmebrudekjolen endnu nemmere.

Brudekjoleprøvning hos TP Kjoler

I vores store brudeafdeling har vi fire smukke bruderum dedikeret til brudekjoleprøvning. Alle vores bruderum har et omklædningsrum, store spejle, sofaarrangement og et lille podie, hvor bruden kan stille sig op og fremvise brudekjolen.

Ved brudekjoleprøvning får man hjælp i 90 minutter af en af vores erfarne ekspedienter. Efter ankomst til prøvningen vil ekspedienten og bruden tale om brudens ønsker og ideer til drømmebrudekjolen. Derefter vil ekspedienten og bruden sammen finde 6-10 brudekjoler, der skal afprøves, og som er indenfor brudens budget. Imens sidder gæsterne komfortabelt i sofaerne og bliver opvartet med kaffe og the - eller bobler hvis det er tilkøbt til prøvningen.

img_5779_jpg
IMG_8048-kopi_2

Råd nr. 1
Udvælg dine gæster

Til vores brudekjoleprøvning må man have 4 gæster med i weekenderne og 5 gæster i hverdagene. Det skyldes, at vores weekendtider er meget populære, og fordi vores ekspedienter går rundt med bruden og udvælger brudekjoler, som hun skal prøve, bliver det desværre forstyrrende, når der er for mange mennesker.

En anden grund til at vi har et max antal er for at undgå for mange meninger under prøvningen. Hvis der er for mange med, kan der komme mange forskellige meninger, som kan være overvældende som brud. Derfor anbefaler vi, at bruden først kommer med sine egne overvejelser og tanker om den kjole, hun prøver, før hendes gæster gør.

Råd nr. 2
Overvej dit brudelook

Håropsætning
Til brudekjoleprøvning anbefaler vi, at bruden sætter håret, som minder om det, hun ønsker på bryllupsdagen. Det kan hjælpe bruden og hendes gæster med at visualisere, hvordan hendes brudelook bliver til den store dag.

Make up
Vi anbefaler også, at bruden tager lidt make up på, hvis hun ønsker at have det på bryllupsdagen, så man får et helhedsbillede af brudelooket.

Bryllupssko
Vores brude er også velkomne til at tage sko med, som de ønsker at have på til deres bryllupsdag. Vær obs på at det kun er muligt at prøve sko til den kjole, de vælger, da det både tager tid og kan ødelægge vores kjoler.

Vores brud Nadja havde håret sat op i en fin knold til sin brudekjoleprøvning, og her var det nemt at sætte et brudeslør i. Det gav et meget tydeligt indtryk af, hvordan hendes brudelook ville blive. Til info så valgte Nadja en anden kjole.

ecom-edit-image-jqtHtpSecdecom-edit-image-r794hhs8rSTP_Kjoler_brudekjole_4.jpg
ecom-edit-image-MgnVnV6g6e1W8051Cnew.jpg

Råd nr. 3
Vælg undertøj og shapewear

Vi har mange brudekjoler, som er fremstillet i forskellige materialer. Derfor er det vigtigt at tænke på, hvilket undertøj man har på, da det har stor betydning for, om man kan se undertøjets farve og syninger under brudekjolen.

Vi anbefaler, at man tager nudefarvet undertøj på, så man undgår at se det igennem brudekjolen. Hvis man har gjort sig tanker om at have shapewear på til bryllupsdagen, er det en god ide at have på til brudekjoleprøvningen, da det kan kan have betydning for, hvordan brudekjolerne sidder.

I næsten alle brudekjoler er der allerede syet BH-skåle i, og derfor kan det være en god ide at prøve uden BH til prøvningen. Når kjolerne bliver tilrettet i stropper og lignende kommer brudekjolen til at sidde helt perfekt mod barmen, og derfor vælger mange af vores brude at undvære BH på bryllupsdagen. Vi respekterer naturligvis brudens valg om at prøve med eller uden BH til prøvningen.

Råd nr. 4
Vær forberedt på at prøve andre kjoler

Vores brudekjoleprøvninger har en meget afslappende atmosfære, hvor alle vores ekspedienter er tålmodige og har stor forståelse for brudens overvejelser. Det er en stor beslutning at vælge sin brudekjole, og vi er her jo for at hjælpe.

Undervejs i brudeprøvningen vil bruden oftest kunne mærke, hvilken stil hun er allermest til, og herfra kan ekspedienten komme med forslag til brudekjoler, der minder om det, hun ønsker, eller komme med nogle helt andre kjoler, som ekspedienten fornemmer, kan være en god mulighed for bruden.

På billedet ses vores brud Nadja, som bliver fremvist en lignende brudekjole, som den hun har på, men i et andet materiale og med ærmer der har en anderledes pasform end den, hun har på.

Derfor vil vi anbefale vores brude om at være forberedt på at prøve andre brudekjoler, end dem de havde i tankerne. Det kan hjælpe at prøve noget helt andet, end bruden har overvejet for at blive helt sikker på, hvilken stil hun føler sig allerbedst tilpas i.

ecom-edit-image-5B3SRYUi8eTP_Kjoler_brudekjole_7.jpg

Neutral deodorant og vådservietter

I vores bruderum er der neutral deodorant og vådservietter, som vi meget gerne vil bede vores brude om at benytte inden brudekjolerne bliver afprøvet. Dermed kan vi passe endnu bedre på vores brudekjoler.


Vær opmærksom på størrelser

Vores brudekjoler findes fra str. 34-58, og med et udvalg på over 600 brudekjoler er det ikke alle brudekjoler, vi har i alle størrelser. Det betyder derfor, at man bør forberede sig på at prøve brudekjoler, der er for store, hvis der er en bestemt model, man ønsker at prøve og ens størrelse ikke er i butikken. Hvis kjolen er for stor vil vores ekspedienter tilrette kjolen med klemmer, så man kan se, hvordan kjolen vil se ud, når det er den korrekte størrelse.

ecom-edit-image-IFJo0Hxi22KelseyRose_modernbridal_Juno_jpg.jpg

Råd nr. 5
Medregn tid til skrædder

Vi anbefaler, at man også medregner tid og penge til skrædder, når drømmebrudekjolen er fundet. Det kan f.eks. være stropperne der skal forkortes, længden på kjolen eller syes ind omkring barmen.

Vi har flere skræddere, vi samarbejder med og kan henvise til. Hvis ikke man ønsker at gøre brug af de skræddere, vi henviser til, er det en god ide at kontakte 2-3 skræddere i sit område for at afklare med tilpasninger, pris og hvor lang tid i forvejen man skal indlevere kjolen. Kontakt gerne en skrædder så snart brudekjolen er fundet.


BEMÆRK! Vi hos TP Kjoler IKKE udtaler os om priser på skrædderarbejde, fordi vi ikke er skrædderuddannede.

Overvejelser inden brudekjoleprøvning

- Hvad er mit budget til kjole og skrædderarbejde?
- Hvilke kjolesilhuetter kan jeg godt lide?
- Hvad vil jeg fremhæve med min brudekjole?
- Hvad vil jeg ikke fremhæve med min brudekjole?
- Er jeg til blonder og/eller glimmer?
- Vil jeg have slør på bryllupsdagen?

Find evt. billeder fra TP Kjolers webshop eller sociale medier som reference til din ekspedient så hun ved hvilken stil du er til.

Husk, at der er mange kjoler, der er i vores webshop, som ikke er i vores butik, og ligeledes er der mange kjoler i vores butik, som ikke er på vores webshop.